نگارنده «لرزش» قلم خويش را در نوشتن اين وجيزه انكار نمي كند. اين لرزش به دليل اهميت موضوع و مرزهاي ظريف آن، طبيعي نيز هست و غيرقابل ملامت.
تغییرات مدیریتی روز گذشته امام جمعه شهرستان در ستاد نماز جمعه ضمن اینکه اتفاقی مبارکی از جهت تغییر و تحول بیش از چهل سال در مدیریت این ستاد بود اما جدای از هر پیامی که داشته باشد بازگشت به عقب و کنار گزاشتن جوانان از حضور در مدیریت های فرهنگی شهرستان میباشدکه میتوانست با حضور جوانان مومن و انقلابی و ترکیبی از روحانیون جوان و متعهد به بهترین شکل ممکن تبدیل شود.
امید است امام جمعه محترم که فرمانده قرارگاه فرهنگی و رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان میباشد در تصمیم خود تجدید نظر و میدان را برای حضور جوانان در عرصه فرهنگی خصوصا ستاد نماز جمعه و هیات های امنای مساجد و بقاع بیش از بیش فراهم نماید
جوان گرایی در راس شورای سیاست گزاری ایمه جمعه کشور و انتصاب جناب حاجی علی اکبری بعنوان رییس این شورا و امامت جمعه تهران خود گواهی روشن بر اعتماد معظم له به واگذاری این مسولیت خطیر به جوانان را دارد
روزگاری سن بیشتر مسئولان جمهوری اسلامی از ۵۰ بالاتر نبود و خیلی کم پیش میآمد که مدیران مسن پشت میزهای اداره کشور بنشینند. اتفاقی که در زمانه کنونی برعکس شده است.
رهبر انقلاب اسلامی ۲۴ بهمن سال گذشته به مناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ورود جمهوری اسلامی به فصل جدیدی از زندگی، در بیانیهای راهبردی به تبیین ویژگیهای مسیر پر افتخار پیموده شده در چهل سال گذشته و برکات انقلاب اسلامی در رساندن ایران به جایگاه شایسته ملت پرداختند و با تأکید بر امید واقعبینانه به آینده و نقش بیبدیل جوانان در برداشتن گام بزرگ دوم به سمت آرمانها، خطاب به جوانان و آیندهسازان ایران مقتدر، الزامات این جهاد بزرگ را در ۷ سرفصل اساسی بیان کردند. کلیدواژه اصلی بیانیه حضرت آیتالله خامنهای که گام دوم انقلاب اسلامی پس از پایان ۴۰ سال ابتدایی را تبیین میکند، “جوانان” بودند: «اینک در آغاز فصل جدیدی از زندگی جمهوری اسلامی، این بندهی ناچیز مایلم با جوانان عزیزم، نسلی که پا به میدان عمل میگذارد تا بخش دیگری از جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ را آغاز کند، سخن بگویم».
مقام معظم رهبری در بخشی از این بیانیه به حضور جوانان در روزهای ابتدایی انقلاب اسلامی و در دوران شکلگیری نظام جمهوری اسلامی اشاره و خاطرنشان کردند: «انقلاب به یک انحطاط تاریخی طولانی پایان داد و کشور که در دوران پهلوی و قاجار بشدّت تحقیر شده و بشدّت عقب مانده بود، در مسیر پیشرفت سریع قرار گرفت؛ در گام نخست، رژیم ننگین سلطنت استبدادی را به حکومت مردمی و مردمسالاری تبدیل کرد و عنصر ارادهی ملّی را که جانمایه پیشرفت همهجانبه و حقیقی است در کانون مدیریّت کشور وارد کرد؛ آنگاه جوانان را میداندار اصلی حوادث و وارد عرصه مدیریّت کرد؛ روحیه و باور “ما میتوانیم” را به همگان منتقل کرد؛ به برکت تحریم دشمنان، اتکا به توانایی داخلی را به همه آموخت و این منشأ برکات بزرگ شد».
تاکیدات مکرر رهبر انقلاب اسلامی بر حضور جوانان در عرصههای مختلف مدیریتی کشور از آن نکاتی است که نشان میدهد عدهای هنوز به این باور نرسیدهاند که جوانان هم میتوانند سکان هدایت مدیریت کشور را در دست بگیرند و مقام معظم رهبری هر بار در سخنان خود این نکته را گوشزد میکنند تا سرانجام گوش شنوایی برای آن پیدا شود.
مقام معظم رهبری در این بیانیه خود خطاب به جوانان صریحا فرمودند: «چشم امید به شما جوانها است؛ و اگر زمام ادارهی بخشهای گوناگون کشور به جوانان مؤمن و انقلابی و دانا و کاردان که بحمداللّه کم نیستند سپرده شود، این امید برآورده خواهد شد؛ انشاءاللّه». چشم امیدی که رهبر انقلاب به جوانان دارند میتواند حلال بسیاری از مشکلات کشور باشد و تنها کافی است برخی از مسئولین و مدیران با اعتماد به جوانان و سپردن امور کشور به آنان راه را برای روزهای پرامید و موفقیتآمیز هموار کنند. روزهایی که با توجه به فشارهای همهجانبه و روند فعلی، اگر بدون حضور جوانان و نیرو و انگیزه آنها و اعتماد به آنان، فرا برسد ی، شاید چندان امیدوارکننده نباشد.