Telegram Linkedin Google-plus Instagram
  • صفحه اصلی
  • گیلان
  • سیاهکل
  • دیلمان
  • گردشگری
  • دنیای کسب و کار
  • تبلیغات
  • موضوعات ویژه
  • ارتباط با ما
Menu
  • صفحه اصلی
  • گیلان
  • سیاهکل
  • دیلمان
  • گردشگری
  • دنیای کسب و کار
  • تبلیغات
  • موضوعات ویژه
  • ارتباط با ما
  • برگزاری نشست کمیسیون کارگری شهرستان سیاهکل
  • دولت مسئول آغاز موج چهارم کرونا است | ورود ۴ میلیون مسافر به گیلان فاجعه مدیریتی است
  • کشف بیش از 24 حلقه لاستیک‌ قاچاق در اتوبان سیاهکل
  • جاده اصلی سیاهکل – دیلمان تخریب شده و کسی نیز پاسخگو نیست.
  • فعالیت و توسعه واحدهای صنعتی در سطح شهرستان ، می تواند در تحقق شعار سال ، شکوفائی اقتصادی و ایجاد اشتغال موثر باشد

آخرین عناوین

•

برگزاری نشست کمیسیون کارگری شهرستان سیاهکل

•

دولت مسئول آغاز موج چهارم کرونا است | ورود ۴ میلیون مسافر به گیلان فاجعه مدیریتی است

•

کشف بیش از 24 حلقه لاستیک‌ قاچاق در اتوبان سیاهکل

•

جاده اصلی سیاهکل – دیلمان تخریب شده و کسی نیز پاسخگو نیست.

•

فعالیت و توسعه واحدهای صنعتی در سطح شهرستان ، می تواند در تحقق شعار سال ، شکوفائی اقتصادی و ایجاد اشتغال موثر باشد

•

مخالفت سه عضو شورای شهر با انجام پروژه آسفالت کوچه ها و معابر سطح شهر + اسناد و مکاتبات

•

توجه بیشتر به آموزش و فرهنگ صرفه جویی در استفاده بهینه از منابع آب به ویژه در بخش کشاورزی

•

دیدار و ملاقات مردمی با حضور مسئولین در شهر دیلمان برگزار گردید + گزارش تصویری

•

کشف عتیقه‌های عصر آهن در سیاهکل

•

راه اندازی نخستین فروشگاه رسمی سموم، بذور و کودهای کشاورزی شبکه تعاونی روستایی در سیاهکل

•

سپاه برای خدمت به مردم از هیچ تلاشی دریغ نمیکند.

•

بازدید فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی از بناهای تاریخی سیاهکل

•

دستبند پلیس سیاهکل بر دستان سارقان سیم برق

•

جلسه شورای اداری شهرستان برگزار شد

•

ممنوعیت برپایی چادر و اقامت در کمپ های جنگلی و شهری سیاهکل

•

54 نفر در انتخابات شورای شهر سیاهکل ثبت نام نمودند.

•

جلسه شورای ترافیک شهرستان برگزار شد

•

حذف مجوزهای تردد کاغذی در استان

•

درختکاری در جنگل‌های هیرکانی لیشک سیاهکل ؛ مشارکت دیجی‌کالا در کمک به حفظ گونه‌های بومی

•

ضمن احترام به اقشار مختلف مردم ثبت نام در این دوره از انتخابات شورای شهر را به مصلحت نمی بینم.

•

با هرگونه عرضه آرد خارج از شبکه و فروش آن ، با متخلفان برخورد شود.

•

از تمامی نظرات ، پیشنهادت و راهکار ها در جهت توسعه شهرستان استقبال خواهم نمود

•

برگزاری دوره آموزشی امداد و کمک های اولیه در سطح کشور با مشارکت فعال خیرین در شهر سیاهکل

•

پلمپ یک واحد صنفي فروش موادمحترقه در شهر سیاهکل

•

کشاورزی یکی از عوامل تامین امنیت غذایی در جامعه محسوب می شود

•

نقش و جایگاه قابل توجه فعالان عرصه فرهنگ ، هنر و رسانه در تامین نیازهای فرهنگی و ارتقای جایگاه فرهنگ عمومی

•

کادر درمان با تمام تلاش ، رسالت دفاع از سلامت جامعه را به خوبی انجام می دهند

•

محموله پارچه‌های قاچاق به مقصد نرسید

•

بابت قصور در خدمت از همه مردم طلب حلالیت دارم.

•

برگزیدگان مسابقه نقاشی دهه فجر در سیاهکل اعلام شد

•

آماده باش کلیه دستگاه های اجرایی عضو ستاد پیشگیری ، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان سیاهکل

•

استفاده از ظرفیت های مردمی برای حفاظت از محیط زیست / از هر ظرفیتی که زمینه اشتغال را فراهم کند، حمایت می‌کنیم.

•

دستگاه های متولی در امر تعلیم و تربیت ، در کنار آموزش به موضوع پرورش نیز توجه بیشتری داشته باشند

•

یک کشته و ۲مجروح

•

غیربومی بودن ۸۰ درصد از شکارچیان در سیاهکل

آیت الله فلاحتی در همایش ائمه جمعه گیلان:

نمایندگان مجلس با ائمه جمعه همراهی داشته باشند

  • نوامبر 8, 2020
  • 11:06 ق.ظ
نماینده ولی فقیه در گیلان به پدیده خطرناک شیوع ویروس کرونا در جامعه اشاره کرد و گفت: عالمان دین به ویژه ائمه جمعه نقش تاثیرگذاری در خودکنترلی مردم برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا دارند.

لینک کوتاه :

آیت الله رسول فلاحتی امروز در همایش ائمه جمعه استان که در سالن اجتماعات فرمانداری سیاهکل برگزار شد با قدردانی از تلاش ائمه جمعه در هدایت مردم به منظور مبارزه با شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: ائمه جمعه پدر معنوی جامعه محسوب می شوند و مأمن، ملجأ و پناهگاه مردم هستند.
وی به نقش تاثیرگذار ائمه جمعه در رزمایش مواسات و کمک مومنانه اشاره کرد و افزود: کسی که در مسیر کمک به مردم گام بر می دارد اجر او نزد خدای متعال محفوظ است.
امام جمعه رشت با بیان اینکه مجاهدانی مانند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تربیت شده مکتب عالمان دین هستند، تصریح کرد: کسی که در این مسیر گام بردارد خدا او را کمک می کند.
آیت الله فلاحتی به بیانات رهبر معظم انقلاب در ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: ائمه جمعه در حقیقت مخاطب مقام معظم رهبری هستند و از امامان جمعه استمداد طلبیدند تا وارد کارزار شوند.
وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران تاکنون به خوبی توانسته مقابله با ویروس کرونا را ساماندهی کند، بیان کرد: امروز با پدیده خطرناکی مواجه هستیم و عالمان دین به ویژه ائمه جمعه نقش تاثیرگذاری در خودکنترلی مبارزه با بیماری کرونا دارند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه مقام معظم رهبری می خواهند از ظرفیت عالمان دین و ائمه جمعه کمک بگیرند تا مردم برای مقابله با ویروس کرونا خودکنترلی داشته باشند، خاطرنشان کرد: روایات بسیاری درباره اهمیت سلامت مردم داریم و توجه به زیربناهای سلامتی و سلامت زا در اسلام مهم است بنابراین مردم را باید با این مسائل آشنا کرد.
آیت الله فلاحتی، فرمایش مقام معظم رهبری مبنی براینکه «تابع ستاد ملی کرونا هستم» را بسیار مهم خواند و یادآور شد: مردم از عالمان دین حرف شنوی دارند بنابراین ائمه جمعه مسئولان را دعوت کنند تا راهکارهای عملیاتی کردن شیوه نامه های بهداشتی را برای جامعه ارائه کنند.
وی با اشاره به اینکه از ائمه جمعه حمایت و پشتیبانی می کنیم، اظهار کرد: امام جمعه شخصیت نخست هر شهر است و به نمایندگان مجلس گوشزد کردیم با ائمه جمعه همراهی داشته باشند.
امام جمعه رشت اضافه کرد: امروز جامعه به افراد فاضل، فهیم و دردآشنای متحمل نیاز دارد بنابراین افزایش سعه صدر در ائمه جمعه می تواند تاثیرگذار باشد.
آیت الله فلاحتی با بیان اینکه بیماری کرونا گسترده تر و فاجعه بارتر از بیماری های جهانی در گذشته است، تصریح کرد: عذاب های الهی به طور قطع ریشه در انسان دارد.
وی به بی تفاوتی بعضی از مسئولان اشاره کرد و گفت: کشور را باید نگه داریم تا خیره سران نتوانند در نظام نفوذ کنند.
امام جمعه رشت با قدردانی از عملکرد خوب ائمه جمعه در رزمایش مواسات و کمک مومنانه، بیان کرد: ائمه جمعه کمک مومنانه را مسجد محور کنند زیرا بسیج کمک های مردمی در راستای پاسخگویی به نیازهای بهداشتی جامعه اثرگذار است.
حجت الاسلام ولی الله عادلی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گیلان نیز در همایش مذکور گفت: بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب در ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا و همچنین شرح و تبیین اولویت های چهارگانه برنامه اعتلاء از موضوع های مورد بررسی در این جلسه است.
حجت الاسلام محمدعلی کریمی امام جمعه سیاهکل نیز در همایش مذکور نبز با اشاره به اینکه ایجاد اداره اوقاف و امور خیریه از اولویت های این شهرستان است، اظهار کرد: احداث حوزه علمیه برادران و خواهران از جمله اولویت های شهرستان سیاهکل محسوب می شود.
محمود صوفی فرماندار شهرستان سیاهکل نیز با خیرمقدم به ائمه جمعه گیلان، گفت: ائمه جمعه زبان رسای مردم محروم و مظلوم هستند.

انتهای پیام/

شهروند خبرنگار
گوشی موبایل
نرم افزار حساب داری

موضوعات ویژه

دولت مسئول آغاز موج چهارم کرونا است | ورود ۴ میلیون مسافر به گیلان فاجعه مدیریتی است
مخالفت سه عضو شورای شهر با انجام پروژه آسفالت کوچه ها و معابر سطح شهر + اسناد و مکاتبات
دیدار و ملاقات مردمی با حضور مسئولین در شهر دیلمان برگزار گردید + گزارش تصویری
سپاه برای خدمت به مردم از هیچ تلاشی دریغ نمیکند.
بازدید فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی از بناهای تاریخی سیاهکل
دستبند پلیس سیاهکل بر دستان سارقان سیم برق

یادداشت ها

لزوم رسیدگی به تجهیز پزشک متخصص در بیمارستان غدیر
فراتر ازخطا !
قانون ؛ فصل الخطاب
به بهانه انتصاب رییس جدید ستاد نماز جمعه
حال و هوای این روزهای شورای شهر خوب نیست
ناتوانی شهرداری در برخورد با متخلفان

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

Telegram Linkedin Google-plus Instagram

013-42324567

گیلان، سیاهکل، میدان شهرداری، پلاک4

گیلان، سیاهکل، میدان شهرداری، پلاک4

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت سیاهکل نیوز می باشد و کپی با ذکر منبع بلامانع است     |   طراحی شده توسط وب خاص