تیمور پورحیدری، مدیر کل صمت گیلان در جلسه شورای آرد و نان شهرستان سیاهکل ضمن نارضایتی از کیفیت نان اظهار داشت؛ باید با شناخت دقیق مشکل کیفیت نان را با آسیب شناسی دقیق بسرعت حل نمود تا باعث نارضایتی شهروندان فهیم شهرستان نگردد.
وی به بررسی و شناخت دقیق مشکل نان با کمک و همکاری غله اشاره کرد و بیان نمود: می توان با کمک پژوهشکده غله آموزش حرفه ای نانوایان را در برنامه قرار داد تا با توجه به ظرفیتی خوبی که اداره غله دارد شاهد خدمات مطلوب و با کیفیت بهتری از صنف نانوایان به مردم شهرستان باشیم.
پورحیدری گفت؛ آمار قاچاق و توزیع خارج از شبکه بسیار پایین و از طرفی آمار سرانه که اعلام میشود بالا است که البته دغدغه فرماندار این شهرستان به حق و بجاست و بخشی از نظارت صنوف و اتحادیه آرد و نان مربوط به ماست.
مدیرکل صمت گیلان به کمبود شهمیه آرد اشاره کرد و گفت: مشکل شهرستان مشکل کمبود سهمیه است و این موضوع باید در کارگروه اصلی استان مورد بررسی و حل و فصل واقع شود و از طرفی هم گشت های نظارتی بر روند توزیع و خدمات آرد و نان را بیشتر خواهیم کرد و در این مسیر از ظرفیتهای اتاق اصناف و اتحادیه هم باید کمک گرفت تا به شکل دقیقی وارد میدان شد تا در صورت تخلف با متخلفان قاطعانه برخورد گردد.
وی در ادامه جلسه افزود: زیبنده نیست که جلسه گذاشته شود ولی همچنان مشکل مردم حل نشود و صرفاً آمار سازی و تشریفاتی باشد باید آنچه که در توان داریم در جهت رفع مشکل آرد و نان شهرستان سیاهکل گامهای بسیار موثر و اثرگذار برداشت تا این معضل یکبار برای همیشه حل شود.
وی به افزایش سرانه آرد اختصاصی آن با توجه به سرانه جمعیت اشاره نمود و گفت: سرانه آرد اختصاصی باید با توجه به سرانه جمعیت افزایش یابد تا دچار کمبود آرد در سطح عرضه توزیع نباشیم.
گفتنی است مدیر کل صمت گیلان پس از حضور در شهرستان بلافاصله ضمن بازدید از محل اداره صمت شهرستان و اتاق اصناف در دیدار چهره به چهره مسئولین و کارشناسان این دو نهاد به بررسی مشکلات، چالشها و عملکرد آنان پرداخت.