Telegram
Linkedin
Google-plus
Instagram
  • صفحه اصلی
  • گیلان
  • سیاهکل
  • دیلمان
  • گردشگری
  • دنیای کسب و کار
  • تبلیغات
  • موضوعات ویژه
  • ارتباط با ما
Menu
  • صفحه اصلی
  • گیلان
  • سیاهکل
  • دیلمان
  • گردشگری
  • دنیای کسب و کار
  • تبلیغات
  • موضوعات ویژه
  • ارتباط با ما
  • جلسه تنظیم بازار و کارگروه آرد ونان شهرستان برگزار شد
  • پایگاه حفاظت اراضی شهرستان های سیاهکل ، لاهیجان و آستانه اشرفیه افتتاح شد
  • تمامی ظرفیت‌ها برای ارائه خدمات در شأن به مسافران نوروزی گیلان فراهم شود
  • تمام نظام شبکه بهداشت برای ترویج و تبلیغ فرزندآوری، بسیج شود
  • سیاوش خداپرست سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیاهکل شد

آخرین عناوین

•

جلسه تنظیم بازار و کارگروه آرد ونان شهرستان برگزار شد

•

پایگاه حفاظت اراضی شهرستان های سیاهکل ، لاهیجان و آستانه اشرفیه افتتاح شد

•

تمامی ظرفیت‌ها برای ارائه خدمات در شأن به مسافران نوروزی گیلان فراهم شود

•

تمام نظام شبکه بهداشت برای ترویج و تبلیغ فرزندآوری، بسیج شود

•

سیاوش خداپرست سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیاهکل شد

•

آیین نکوداشت و تجلیل از مفاخر شهرستان سیاهکل برگزار شد

•

خرس‌های قهوه‌ای در منطقه شکار ممنوع سیاهکل دیده شدند

•

چند نکته در باب گزارش رسمی اتاق اصناف سیاهکل

•

دوران آل بویه زمان طلایی تاریخ ایران بود

•

همایش ملی آل بویه در رشت ، املش و سیاهکل

•

برگزاری اجلاس سراسری نماز در شهرستان سیاهکل

•

۷ پروژه راهداری و حمل و نقل جاده ای با حضور استاندار گیلان در سیاهکل به بهره برداری رسید

•

افتتاح همزمان 33 پروژه شهرستان سیاهکل با 76 میلیارد تومان اعتبار

•

گشایش نخستین خانه محیط‌زیست در شهر سیاهکل

•

برگزاری آزمون خوشنویسی در سیاهکل

•

سیاهکل بیشترین آمار تولد را به نام خود ثبت کرد

•

تجلیل از دانش آموزان افتخارآفرین شهرستان سیاهکل

•

حسین دشمیر معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری املش شد

•

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در سیاهکل

•

نشست کمیته اقتصاد مقاومتی با موضوع فعال سازی واحد تولیدی در شهرک صنعتی سیاهکل

•

۵۹۴ قلم عتیقه دوره اشکانیان در سیاهکل کشف شد

•

جعفر صفری معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری سیاهکل شد

•

رامین خوشحال سرپرست اداره صنعت ، معدن و تجارت سیاهکل منصوب شد

•

جمع آوری گیاه خطرناک سنبل آبی از کانال های کشاورزی سیاهکل

•

تصادف مرگبار در جاده سنگر به سیاهکل | ۴ سرنشین پژو جان باختند

•

پایان 4 روز سرگردانی پیرمرد گمشده در ارتفاعات دیلمان / 5 کوهنورد گمشده نیز پیدا شدند

•

برداشت نوبرانه گردو در سیاهکل و شهرهای گیلان

•

جمع آوری ۲ تن زباله از روستای چوشل سیاهکل

•

نمایشگاه گروهی نقاشی « طرح نو » در نگارخانه اثر سیاهکل

•

آزاد‌سازی زمین‌های ملی در سیاهکل

•

همت جهادی برای آبادانی مناطق محروم سیاهکل

•

برگزاری نشست کتابخوان ویژه مدیران به مناسبت هفته دولت در سیاهکل

•

برگزاری آزمون سراسری خوشنویسی در سیاهکل

•

مسابقه طراحی هنرجویان آموزشگاه طرح نو در سیاهکل

•

کشف وضبط داروهای دامی از مرکز غیر مجاز در شهرستان سیاهکل

رئیس اتاق اصناف در همایش روز ملی اصناف مطرح کرد؛

از متولیان شهرستان انتظار می رود به دغدغه اصناف در زمینه مشکلات مالیاتی و تعیین مالیات عادلانه و کارشناسی شده توجه نمایند.

  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۱
  • ۶:۵۰ قبل از ظهر

لینک کوتاه :

سید دانش میرباقری رئیس اتاق اصناف در همایش روز ملی اصناف که در سالن شهید آوینی سیاهکل برگزار شده بود گفت: روز ملی اصناف را محضر حضار، مهمانان گرامی و کسبه و بازاریان شریف و مومن و ولایتمدار شهرستان تبریک عرض نموده ضرورت دارد به عرض برسانم اصناف و بازاریان در تاریخ این مرز و بوم خصوصا در مسیر شکل گیری انقلاب شکوهمند اسلامی از خرداد ۴۲ تا بهمن ۵۷ روز پیروزی و استقرار نظام جمهوری اسلامی تاحال پیرو آرمانهای انقلاب ما بوده و هستند و گواه آن شهدای والا مقامی چون حاج مهدی عراقی و شهید لاجوردی از بزرگان بازار تهران و از معتمدین و نزدیکان امام راحل بودند.

میرباقری:درزمان کرونا از اصناف حمایت نشد ولی اصناف در کنار دولت وملت باقی ماند

میر باقری افزود: عزیزانی که در سالهای به یاد ماندنی دفاع مقدس افتخار حضور در مناطق جنگی هشت ساله را داشته ،گواهی خواهند داد که اصناف و بازاریان در دو صحنه نقش پررنگ داشته یکی در خط مقدم نبرد با رژیم بعثی در کنار دیگر رزمندگان که شهدای بسیاری نیز تقدیم نظام نموده- و زیباست که گرامی داریم یاد و خاطره شهید بزرگ سپاه اسلام سردار شهید حاج محمد بروجردی فرمانده شجاع قرارگاه حضرت حمزه سید الشهدا ملقب به مسیح کردستان که از خانواده اصناف بودند.-و جبهه ی دیگر پشتیبانی و تدارکات مناطق جنگی بود که با شکوه ترین و بزرگترین کاروانهای اهدایی به مناطق جنگی منحصرا از طرف اصناف انجام می گرفت . متاسفانه در ایام کرونا با توجه به تعطیلی های دراز مدت اعلام شده و اطاعت و همراهی بی چون و چرای اصناف هیچگونه حمایتی از اصناف عملیاتی نشد .

از متولیان شهرستان انتظار می رود به دغدغه اصناف در زمینه مشکلات مالیاتی و تعیین مالیات عادلانه و کارشناسی شده توجه نمایند

وی اظهار داشت: امروز اصناف و بازاریان بار دیگر در عهد و پیمان خود با آرمانهای والای امام انقلاب و همراهی با دولت عدالت خواه جناب دکتر آیت الله رئیسی در جراحی اقتصادی و زدودن باندهای رانت و فساد همدل و یکصدا همچون سالهای دفاع مقدس و نبرد اقتصادی با تمام جهان استکبار و ایادی داخلی شان ذره ای درنگ نخواهند کرد. از متولیان شهرستان انتظار می رود به دغدغه اصناف در زمینه مشکلات مالیاتی و تعیین مالیات عادلانه و کارشناسی شده بر اساس در آمد و همچنین مشکل کهنه و قدیمی بازار هفتگی شهرستان که برجک اقتصادی شهرستان را نشانه رفته و هر هفته میلیاردها تومان نقدینگی که می بایست در همین شهرستان جذب و به گردش در آید، خیلی خاموش و بیصدا خارج شده. گرچه در سالیان گذشته بسیار جلسات و نشستها در زمینه ساماندهی بازار هفتگی برگزار شد که بی تعارف عرض کنم همه تبلیغاتی و تصمیمات صرفا در همان جلسات خلاصه شد.
رئیس اتاق اصناف شهرستان سیاهکل اذعان داشت:از خداوند متعال بار دیگر سلامتی و طول عمر پربرکت مقام معظم رهبری و موفقیت و سربلندی دولت محترم در رسیدن به اهداف عدالتخواهانه و سعادت و سلامتی همگی بویژه کسبه و بازاریان شریف ، مومن ، متدین و زحمتکش را مسئلت دارم.
میر باقری با اعلام این مطلب که امام راحل و عظیم الشان در کلام نورانی شان، اصناف و بازاریان را بازوان توانمند نظام نام نهادند تصریح کرد:بعد از سالهای دفاع مقدس در مقاطعی که خیلی از مدعیان انقلابی گری از قطار انقلاب پیاده شدنداما اصناف بعنوان متدین ترین اقشار جامعه همیشه ثابت قدم و مستدام وتابع منویات و فرامین مقام معظم رهبری بودند و هستند. در طول سالیان گذشته برخی برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های غیر کارشناسی اقتصادی از سوی برخی مدیران دولتهای گذشته باعث بعضی بی مهری ها نسبت به اصناف گردید و بجای آنکه بسیاری مشکلات اقتصادی را ناشی از برنامه ریزی های غلط غیر کارشناسی معرفی نمایند با فرافکنی انگشت اتهام را به سوی اصناف نشانه رفته ، در صورتی که حساب اصناف زحمتکش از احتکارگران، اختلاس کنندگان و برهم زنندگان نظم اقتصادی جداست.
وی افزود:اصناف و بازاریان نه اهل رانت بوده و نه اهل فساد، اصناف به تاسی از بزرگان و پیشکسوتان و علمای دینی و آموزه های مذهبی صرفا در پی کسب و کار و روزی حلال می باشند . متاسفانه امروز نیز برخی مدیران ظرفیت عظیم اصناف را در بسیاری از امور من جمله اشتغال عمدا یا سهوا نادیده می گیرند. امروز اصناف در حل یکی از پیچیده ترین مشکلات فعلی جامعه که اشتغال می باشد با قاطعیت می توان ادعا نمود از تمامی ظرفیتهای دولتی پیشی گرفته اند. رئیس اتاق اصناف تاکید کرد:به استناد آمارهای جهانی استاندارد واحد صنفی به ازای هر ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر یک واحد صنفی تعریف شده است در برخی از کشورهای همسایه این رقم به بیش از هزار نفر میرسد اما در کشور ما قریب به ۲۵ میلیون واحد صنفی دارای پروانه کسب ، یعنی به ازای حدودهر ۳۰ نفر یک واحد صنفی وجود دارد و این تعداد در شهرستان ما به کمتر از ۱۵ نفر رسیده است که بهترین سند اثبات ادعا می باشد .
میرباقری خاطرنشان کرد:امروز نسل جدید کسبه و بازاریان شهرستان دارای مدارک تحصیلی دانشگاهی و بسیاری دارای تحصیلات تکمیلی می باشند که بنا به دلایلی از جمله عدم دستیابی به شغل مرتبط با تحصیلات بدون اینکه هیچ بار مالی برای دستگاههای دولتی ایجاد نمایند بعضا با حمایت خانواده ها و بسیاری با تسهیلات گران نظام بانکی در حوزه اصناف فعالیت می نمایند.
وی عنوان کرد:اشتغال در حوزه اصناف اشتغالی پایدار و بدون هزینه و بار مالی برای دولت می باشد. اگر دستگاههای دولتی بخواهند یک شغل پایدار ایجاد نمایند با اوضاع اقتصادی فعلی جامعه، قطعا سرمایه گذاری میلیاردی به ازای یک نفر پاسخگو نیست و در پایدار بودن آن تردید وجود دارد پس همین اشتغال پایدار بدون هزینه در حوزه اصناف می طلبد مورد حمایت قرار گیرد ، اصناف شهرستان در طول چند سال گذشته با توجه به تورم میراث دولتهای قبل و همجنین بیماری منحوس کرونا آسیب های جانی و مالی بسیاری را متحمل شده که بسیاری عزیزان مان جان خود را از دست دادند.

 

منبع : همای خبر

 

reza
14001
222
111
4
شهروند خبرنگار
گوشی موبایل
نرم افزار حساب داری

موضوعات ویژه

پایگاه حفاظت اراضی شهرستان های سیاهکل ، لاهیجان و آستانه اشرفیه افتتاح شد
سیاوش خداپرست سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیاهکل شد
چند نکته در باب گزارش رسمی اتاق اصناف سیاهکل
دوران آل بویه زمان طلایی تاریخ ایران بود
همایش ملی آل بویه در رشت ، املش و سیاهکل
افتتاح همزمان 33 پروژه شهرستان سیاهکل با 76 میلیارد تومان اعتبار

یادداشت ها

فقر، مشکل معیشتی و رفاه خانوار بدون رشد اقتصادی علاج‌پذیر نیست
پنج ماه بدون حقوق!
شورای شهر سیاهکل در مرز انحلال!
لزوم رسیدگی به تجهیز پزشک متخصص در بیمارستان غدیر
فراتر ازخطا !
قانون ؛ فصل الخطاب

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

Telegram
Linkedin
Google-plus
Instagram

013-42324567

گیلان، سیاهکل، میدان شهرداری، پلاک4

گیلان، سیاهکل، میدان شهرداری، پلاک4

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت سیاهکل نیوز می باشد و کپی با ذکر منبع بلامانع است     |   طراحی شده توسط وب خاص